Norsk oversættelse
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Norsk oversættelse. Oversættelse til norsk


Online Norsk Dansk Ordbog Bedes du skrive ord eller sætning, du vil kontrollere i tekstboksen til venstre. Tilføj oversættelse Seneste ændringer. Glosbe er hjem for tusindvis af ordbøger. Vi leverer ikke kun ordbog dansk - oversættelse bokmål, men ordbøger for hver eksisterende par af sprog - online og gratis.


Contents:


Velkommen til ordbogen dansk - norsk bokmål. Bedes du skrive ord eller sætning, du vil kontrollere i tekstboksen til venstre. Hjælp os med at skabe den største norsk bokmål - dansk ordbog online. Du skal blot logge ind og tilføje nye oversættelse. Glosbe er et samarbejdsprojekt. Hjælp os med at skabe den største dansk - norsk bokmål ordbog online. Du skal blot logge ind og tilføje nye oversættelse. Glosbe er et samarbejdsprojekt. Oversæt Deaktiver øjeblikkelig oversættelse. Dansk. Engelsk. Tysk. Registrer sprog Dansk. norsk. engelsk. spansk Oversett tekst eller nettside. Skriv inn en tekst eller en nettadresse, eller oversett et dokument. Om Google Oversetter Fellesskap Mobil. Om. behandle præmatur ejakulation hjem retsmidler Your browser does not allow access to your computer's clipboard. The Translation oversættelse allows you to easily translate from Norwegian to Danish language with one click of the mouse.

Den første - bokmål er i høj grad påvirket af dansk, lærte ham på de fleste skoler, er det baseret på dagbøger og indenlandske og litteratur i oversættelse. Norsk Dansk Ordbog - den mest avancerede online oversætter mellem dansk og alle sprog, der arbejder både online og offline. Har du brug for en norsk oversættelse fra dansk, svensk, fransk og engelsk? Få et godt tilbud fra H. Nilsen, specialisten inden for oversættelse til norsk. Har du brug for en oversættelse til norsk fra dansk, svensk, fransk eller engelsk? Bed om et tilbud fra specialisten inden for oversættelse til norsk. Googles gratis tjeneste oversætter på et øjeblik ord, sætninger og websider mellem engelsk og mere end andre sprog. Oversættelse. Sproget indeholder mere end ord, og en god oversættelse forudsætter bred forståelse for sprogkulturen. De fleste har prøvet at anvende toyti.smukven.com Google Translate – og undret sig over resultatet, når en velskrevet og gennemtænkt tekst bliver helt eller delvis uforståelig.

 

NORSK OVERSÆTTELSE - naturlig afrodisiakum for mænd. Online Norsk Dansk Ordbog

Oversættelser er garanteret af Der står også følgende oversætter til Deres disposition: Norsk er nord-germansk sprog. Den blev grundlagt i det første årtusinde af oldnordisk.


dansk norsk bokmål ordbog online norsk oversættelse Hurtig dansk norsk oversættelse Står du og mangler en dansk norsk oversættelse? Norsk er et svært sprog, men oversættelser af det kan især være ret svære. Oversættelse til norsk - dansk norsk oversættelse. Få oversat dine tekster fra dansk eller svensk til norsk af nordmand, toyti.smukven.com i dansk. Norsk oversætter. 15 års erfaring.

Skriv en frase på norsk for at søge i ordbogen efter en norsk-engelsk oversættelse. Du kan også skrive et engelsk ord og få en norsk oversættelse. Hvis der er for. Vi har arbejdet med oversættelse til norsk i mange år og har flere fastansatte oversættere på vores kontor i Oslo. Vi er specialister i oversættelse fra tysk, engelsk. Prøv Det Nu Nemt & Hurtigt! Benyt dig af vores oversættelsesværktøj Lige nedenfor. Du kan få oversat fra stort set alle sprog til andre sprog. Begynd at oversætte.

Hos Scanvisio er Kristin ansvarlig markedsførings- og kommunikationstjenester på norsk. Vi bistår en lang række danske virksomheder til succes på det norske marked.

Hjælp os med at skabe den største dansk - norsk bokmål ordbog online. Du skal blot logge ind og tilføje nye oversættelse. Glosbe er et samarbejdsprojekt. Den første - bokmål er i høj grad påvirket af dansk, lærte ham på de fleste skoler, er det baseret på dagbøger og indenlandske og litteratur i oversættelse. Norsk Dansk Ordbog - den mest avancerede online oversætter mellem dansk og alle sprog, der arbejder både online og offline. Norsk Dansk Oversættelse. Gratis online oversættelse for albansk, arabisk, bulgarsk, catalansk, kinesisk, kroatisk, tjekkisk, dansk, hollandsk, engelsk, estisk, filippinsk, finsk, fransk, galicisk, tysk, græsk, hebræisk, hindi, ungarsk, indonesisk, italiensk, japansk, koreansk, lettisk, litauisk, maltesisk, norsk, polsk, portugisisk.


Norsk oversættelse, hvordan man siger pik i koreansk Oversættelseshukommelse

Velkommen til ordbogen dansk - norsk bokmål. Bedes du skrive ord eller sætning, du vil kontrollere i tekstboksen til venstre. hvidovre hospital adresse Har du brug for en oversættelse til norsk? Jeg er translatør i norsk samt magister i norsk og fransk, endvidere har jeg arbejdet i en årrække som ingeniør i Norge. Oversættelse til norsk er min kærneydelse.


Norsk er nord-germansk sprog. Den blev grundlagt i det første årtusinde af oldnordisk. På grund af den historiske udvikling (forbinder Norge til Danmark i mere end år) har to norske litterære varianter. Søg i norsk-engelsk ordbog. Find en engelsk oversættelse i den gratis norsk ordbog fra toyti.smukven.com Tilføj oversættelse Seneste ændringer Glosbe er hjem for tusindvis af ordbøger. Vi leverer ikke kun ordbog dansk - norsk bokmål, men ordbøger for hver eksisterende par af sprog - . giggle = fnise. Den online Engelsk til Norsk ordbog. Kontroller stavning og grammatik. Engelsk - Norsk oversættelser. Over 40, Norsk oversættelser. Autoriserede oversættelser

  • Hvad er oversættelse? Oversæt nu
  • hvordan man gør din penis smag bedre

    Følge: Brækket penis » »

    Tidligere: « « Inge birgitte siegumfeldt

Kategorier